Turvallinen ratkaisu, joka säästää monella tavalla

WISA®-SpruceFR on UPM:n kehittämä uusi palosuojattu, luja ja kestävä rakennuslevy.  

Palosuojattu, luja, toimiva

WISA®-SpruceFR on UPM:n uusi palosuojattu vanerilevy, jolla on paras mahdollinen paloluokitus minkä puupohjainen materiaali voi saada. Se on toimiva ja ekotehokas kotimainen vaihtoehto; vaneri on valmistettu uusiutuvasta raaka-aineesta, puusta, ja sitä voidaan käyttää sellaisenaan vaaditun paloluokituksen saavuttamiseksi. Teknisiltä lujuusominaisuuksiltaan WISA-SpruceFR on tuttu ja luotettava WISA-Spruce-kuusivanerilevy lisättynä palosuojakäsittelyllä. Palosuojattu

Vanerilevylle on tehty palonsuojauskäsittely, jossa ei ole käytetty ympäristölle tai ihmisille haitallisia yhdisteitä. 

Ekotehokas valinta

WISA®-SpruceFR säästää resursseja ja materiaaleja rakentamisen kaikissa vaiheissa.

Rakenteellista lujuutta

Paras mahdollinen palosuojaus vanerin teknisistä lujuusominaisuuksista tinkimättä. 

Arkkitehdeille ja suunnittelijoille

UPM:n uusi vanerilevy on palosuojattu, kustannuksiltaan kilpailukykyinen, helppokäyttöinen, kestävä ja turvallinen. Vaaditut palosuojausvaatimukset voidaan täyttää yhdellä rakenteellisella tuotteella, mikä yksinkertaistaa ja helpottaa suunnittelua. Luja ja luotettava WISA-SpruceFR täyttää B-s1, d0-paloluokituksen vaatimukset vanerilevyn erinomaisista rakenteellisista ominaisuuksista tai M1-luokituksesta tinkimättä. 

Jälleenmyyjille 

Jälleenmyyjille WISA-SpruceFR tarjoaa monikäyttöisen rakenteellisen tuotteen, jota on helppo myydä ja jonka lujuus, ympäristösertifiointi ja paloluokitus ovat vaaditulla tasolla. Tuote on rakenteelliseen käyttökohteeseen tarkoitettuna asianmukaisesti CE-merkitty.  

Rakentajille

WISA®-SpruceFR säästää niin materiaalikustannuksia, asennusaikaa kuin varastointitilaakin. Se auttaa yksinkertaistamaan hyväksyntäprosessia ja on kustannustehokas vaihtoehto perinteisille aikaa vieville monimutkaisille ja monikerroksisille ratkaisuille. Varastointi, käsittely ja asennus on nopeampaa ja helpompaa käytettäessä yhtä tuotta usean eri materiaalin sijaan. 


Säästää monella tavalla. 

Pysy ajantasalla WISA®-SpruceFR-vanerin kehityksestä ja saatavuudesta. Emme lähetä sinulle roskapostia emmekä jaa tietojasi eteenpäin. Liity sähköpostilistallemme nyt! 

Share